user_mobilelogo

Zoeken in onze site

Cookies op onze site

EU e-Privacy richtlijn.

Onze website gebruikt voor bezoekers enkel technisch noodzakelijk cookies om navigatie-functies mogelijk te maken, en een cookie vanuit een statistiekprogramma. Gebruikt u onze website, dan bent u akkoord met plaatsing van deze cookies op uw apparaat.

Bekijk onze Privacy-verklaring

U heeft cookies afgewezen. Deze beslissing kan worden teruggedraaid.

U staat toe dat wij cookies plaatsen op uw apparaat. U kunt dit eventueel veranderen.

pc hooftstraat 82 AmsterdamPC Hooftstraat in Amsterdam: 'the exclusive heart of Amsterdam' 

Steenhouwerij De Vries Buitenpost ontwerpt en plaatst medio 2010 bij de verbouwing van een winkelpand en twee bovenliggende appartementen een hardsteen pui bekleding en stoep voor damesmode detailwinkel 'Guess, by Marriane'.

Steenhouwerij Buitenpost: Dokkum, boetiek 1622 Lifestyle Tegenover het stadhuis aan de Zijl, waar eeuwenlang de Dokkumer stadsapotheek was gevestigd, opent vrijdag 26 maart 2010 een eigentijdse woonwinkel/boutiek onder de naam 1622 Lifestyle.

Het (rijks)monumentale gedeelte van het pand is gerestyled met hedendaagse kleurstellingen waardoor er een fraaie mix van oud en nieuw is ontstaan.

Het boetiekgedeelte naast het uit 1622 daterende hoekpand heeft een nieuwe pui gekregen, waarbij op voor Dokkum unieke wijze een combinatie van glas en natuursteen is verwerkt.

joost swarte woning schetsAmsterdam, februari 2010; in de Willemsstraat, in de Jordaan, wordt een complex van 4 (vrije sector)-huurwoningen van woningcorporatie Ymere opgeleverd. 

Bijzonder aan deze huurwoningen is, dat ze (mede-)ontworpen zijn door striptekenaar / ontwerper Joost Swarte. 
De vier appartementen gaan schuil achter twee geheel verschillende gevels. Één van de panden voert Steenhouwerij De Vries Buitenpost uit in een hardsteen gevel-bekleding; tevens worden natuurstenen trapdelen geplaatst.

Dokkum: pand architectenbureau AdemaVoor 'Adema Architecten' in Dokkum realiseert Steenhouwerij De Vries Buitenpost aan de voorzijde van het bedrijfspand de aankleding van een natuurstenen stoep en entree, uitgevoerd in grijs en blauw hardsteen, met inscriptie.

Inpandig worden werkruimten, verblijfsruimten en trappenhal ingericht met natuursteen tegelvloeren, muurbekleding en plinten.

Steenhouwerij Buitenpost: Dalfsen grote kerkDalfsen (Overijsel); verbouwing van de Grote Kerk, maart-december 2008.
De Grote Kerk is een van de oudste kerken in Salland. In de 11e eeuw wordt in geschriften al melding gemaakt van het bestaan van deze kerk.

Met deze verbouwing en herinrichting worden talloze verbeteringen doorgevoerd op gebied van verwarming, verlichting, zicht in de kerk; ook wordt meer kleur in het interieur aangebracht en een deel van de oude kerkbanken vervangen door stoelen.

Onderdeel van de verbouwing is de plaatsing door Steenhouwerij De Vries Buitenpost van een natuursteen tegelvloer in 80x80cm tegels in de kerkzaal.